maria
jaarfeesten
healing
blessing
cursus magie cursus qigong
tai chi ruler
cursus tarot
numerologie
workshops
2023
consult
begeleiding
home
MENU ☰
home consult
begeleiding
workshops
2023
cursus tarot
numerologie
cursus qigong
tai chi ruler
cursus magie healing
blessing
jaarfeesten
maria

matronae maria elshout

 Matronae
 Maria Elshout
 Nieuwe Binnenweg 559
 3023 EP Rotterdam
 tel: 06 243 11 763


matronae maria elshout cursus magie

matronae maria elshout cursus magie

matronae maria elshout cursus magie


The beautiful thing about learning is that nobody can take it away from you

Magie jaar 1 & 2 Een Sacred ontwaken

Je kunt op twee momenten aan deze cursus beginnen: mei 2023 & december 2023

Deze jaarcursus is speciaal voor vrouwen* Je werkt met werkmappen in een eigen tempo en begeleid door Maria aan Magische gebruiken van onze eigen Hollandse bodem en je ontdekt hoe dit verweven is met de tijden van Avalon, Atlantis, Lumerië.
De verhalen over Avalon en de Priesteressen van deze Magische realiteit zal ik persoonlijk met jou delen, maar ook maak je kennis met bijna verloren geraakte Magische werken uit onze Nederlandse geschiedenis en inspireren deze verhalen en kleine opdrachten om mee te gaan met het ritme van de natuur, de cyclus van het jaar, de seizoenen, het natuurlijke ritme. Een vaak (her)ontdekken van de mooie Matriarchale geschiedenis van vroegere vreedzame, bloeiende en stabiele samenlevingen.
Samenlevingen waarin de mens leefde in harmonie met medemensen, planten en dieren de Spirits en de natuur in het algemeen. Ontdek hun traditionele levenswijze, met unieke rituelen, mythes en vooral orale tradities. Je ontvangt iedere 3 maanden een werkmap en we ontmoeten elkaar in de praktijk of via skype/zoom. Ook kun je mee op pad naar speciale plekken in de natuur. Er zijn ontmoetingsmomenten waarbij je welkom bent, dit zijn veelal de volle maan en donkere manen, om met elkaar ervaringen te delen en soms ook ceremonies vorm te geven, ook doen we dan vaak een oefening die jouw Magische vermogens nog meer activeren. De cursus is gedurende een volledige jaarcyclus en bied een goed beeld van de kunsten van de Priesteressen van Avalon.

Ook is er voor deelnemers een speciaal online platform: Centaurea. Dit online platform is voor cursisten een ontmoetingsplek. Je kunt er vrijwillig deel nemen aan discussies en ondersteuning vinden bij jouw individuele Avalon werken.
matronae maria elshout cursus magie
Kosten lessen en begeleiding: 365 euro voor één heel jaar in zijn geheel vooraf te betalen of 65 euro bij inschrijving en 6 maandelijkse termijnen van 50 euro
(mocht je financieel belemmering ervaren, neem contact op voor een regeling)

Is na dit mooie avontuur de Priesteres in jou wakker geworden en zou jij meer individueel willen leren werken met en voor mensen, volg dan het tweede leerjaar.
In dit tweede studiejaar richten we ons op Ceremonie begeleiden, Healing, Blessing, Jaarfeesten, Labyrintwerk, Channelen, en Sacred Avalon Kruidenmagie.
Ook ontvang je gedurende dit verdiepingsjaar diverse activatie en zelf-initiaties die je ook gaat leren faciliteren/ doorgeven. Wederom is er de optie om tijdens donkere en volle maan en jaarfeesten deel te nemen aan een ceremonie/activiteit en bied het online platform Centaurea jou ondersteuning in je Avalon werken.

Voel je de wens om jezelf en andere vrouwen met de verhalen over Avalon en haar Priesteressen te inspireren? Een Sacred ontwaken te mogen ervaren?
Neem gerust contact met mij op.
Er is één kandidate per aanvang nieuwe cyclus welkom in de maand mei 2023 en/of december 2023

Door Maria begeleide Priesteressen van Avalon zullen deze cursus ook aanbieden aan één kandidate per jaar, te beginnen mei 2023 of december 2023.

* En speciaal voor mannen: Voor een individuele training van één jaar ben je welkom bij de Huntsman van Avalon, ook voor speciale mannencirkels (informeer bij Maria)


Interesse in de nieuwsbrief?

Schrijf je hier in voor de Matronae >> Stuifmail << Nieuwsbriefmatronae maria elshout facebook matronae maria elshout twitter matronae maria elshout instagram matronae maria elshout linkedin matronae maria elshout tiktok
matronae maria elshout cursus magie

matronae maria elshout cursus magie

matronae maria elshout cursus magie


matronae maria elshout

 Matronae
 Maria Elshout
 Nieuwe Binnenweg 559
 3023 EP Rotterdam
 tel: 06 243 11 763