matronae maria elshout

Nieuwe Binnenweg 559
3023 EP Rotterdam
tel: 06 243 11 763


matronae maria elshout rotterdam


matronae maria elshout rotterdam

matronae maria elshout rotterdam

Crystal Skulls

Sinds oude tijden zijn kristallen schedels populair, mysterieus in diverse culturen.
Zij werden dan ook gebruikt in diverse ceremonies, afstemmingen en in oude geschriften, maar vooral door mondelinge overdracht komen verhalen over de zetel van de ziel, symboliek van kracht, creatie, initiatie en concentratie naar voren.

Ook kijkende naar Nederland, een nuchter volk, dat eeuwen de zeeën heeft bevaren in contact is en is geweest met diverse volkeren en culturen zijn er linken te vinden waarbij de vaak bijzonder gecarvde schedels een rol speelden. Vele verhalen, vele tradities, we kunnen er niet (meer) omheen dat deze wonderlijke als schedel gevormde kristallen een rol spelen en zo hun invloed hebben op ons bewustzijn.

Het alom verbindende morfogenetisch veld, diva’s, hoe we het ook willen noemen spiegels van onze ziel spreekt het je aan.... ga het dan zelf ontdekken en ontdek zo jouw waarheid hierin. Een skull kan je helpen op weg naar de volgende stap in jouw bewustzijns ontwikkeling.

Dit hoger bewustzijn zal je niet in één keer bereiken, hier gaat een hoop tijd en oefening (verzorging) aan vooraf.
De skull is een instrument dat jou helpt om in een hoger bewustzijn te komen. Een kristallen schedel zal nooit bezit van jezelf zijn, je wordt eigenlijk een verzorger (care taker) van de kristallen schedel.
De skull kan je helpen op weg naar de volgende stap van de bewustzijns-ontwikkeling als dat nodig is en je er zelf ook klaar voor bent.

Bij mij thuis verblijven momenteel een paar exclusieve skulls, waaronder speciaal door Ivo Manus gecarvde skulls,
alsook skulls groot en klein van over de gehele wereld door diverse master carvers bezielde skulls.
Voor info en bezichtigen, kijk in de webshop.

Als mooi begin om te ontdekken of een skull iets voor jou kan betekenen, heb ik een kleine serie skulls die op zoek zijn naar een (beginnende) caretaker.
Een consult met het uitzoeken van een skull uit deze serie kan al voor 40 euro inclusief skull